Lincy van Schaijk

Mijn naam is Lincy van Schaijk. Ik woon met mijn vriend in Nijmegen. Van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Zo was de keuze snel gemaakt. Na het afronden van de opleiding tot Algemeen Fysiotherapeut in 2013, wilde ik mijn kennis en ervaring verbreden op het gebied van kinderen. Sinds 2014 ben ik werkzaam in de kinderfysiotherapie en heb ik mijn Master Kinderfysiotherapie afgerond in 2019. In 2020 heb ik een specialisatie gevolgd voor zuigelingen (0-2 jarigen) om ouders en hun kind te begeleiden in de vroegmotorische ontwikkeling.

Met veel plezier werk ik als kinderfysiotherapeut op scholen, in de praktijk en aan huis bij zuigelingen Op dinsdag- en donderdagavond verzorg ik de FITKIDS-lessen.

“Een klik hebben met kinderen, nieuwsgierigheid, verbondenheid, zelfvertrouwen geven, empathie, maar vooral veel passie en plezier”; zijn woorden die bij mij passen.

Als kinderfysiotherapeut is geen dag hetzelfde, want ieder kind is uniek. Ik vind het een uitdaging om elk kind te leren kennen. Een kind vertrouwen geven, maar ook het vertrouwen winnen. Zo komen we telkens een stapje verder om het einddoel te behalen. Een glimlach van oor-tot-oor vol trots van kind en ouder. Dat maakt mijn dag als kinderfysiotherapeut bijzonder.

BIGnr: 19917864404