Anne Pauw

Mijn naam is Anne Pauw en woon met mijn partner in Huissen. Na mijn studie fysiotherapie te hebben afgerond in 2012 ben ik direct doorgegaan met de Master Kinderfysiotherapie welke ik in 2016 afgerond heb. Na jaren in de achterhoek te hebben gewerkt heb ik in 2022 de overstap gemaakt naar Kinderfysiopunt De Wingerd.

Als kinderfysiotherapeut mag ik mij bezighouden met de zorg van de allerkleinsten, 0-2 jarigen, en hun ouders en houd ik mij bezig met het sportende en geblesseerde kind.
Bij de zuigelingen vind ik het mooi om samen met ouders tot een hulpvraag te komen en samen de behandeling van hun kind te mogen doen. Het is een voorrecht op bij ouders thuis met hun meest kostbare bezit te mogen werken.

Met de sporters vind ik het heerlijk om aan de slag te gaan. Waar kinderen binnen komen en niet meer mee kunnen doen in hun zo geliefde sport en er dan samen voor zorgen dat ze weer kunnen terugkeren in de sport. Ook in deze groep behandel je niet alleen het kind, maar zijn ook ouders, trainers en coaches betrokken in het revalidatieproces.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik actief als docent aan de opleiding kinderfysiotherapie waar ik nieuwe collega’s mag opleiden.